Suoraman liikuntahalli
Kotisivuille | WEB-Kulkuri 5.3.4.43
Puh: 033792400
Osoite: Aakkulantie 23, 36220 Kangasala    Sähköposti: info@suoramanliikuntahalli.fi
 
 

Tervetuloa Suoraman liikuntahallin verkkokauppaan!

Pääset lataamaan kulkuavaimellesi lisää saldoa verkkokaupastamme, kun olet ensin rekisteröitynyt asiakkaaksi.

Huomioithan tehdessäsi verkkokaupassa ostoksia, että sinulla on meille uuteen vaihdettu kulkuavain. Vanhoille magneettikorteille ei voi tehdä ostoksia.

Vahvistettuamme rekisteröitymisen järjestelmässämme, kulkuavaimen lataus on mahdollista ja kulkuavaimen tiedot näkyvät käyttäjätunnuksesi alta:  Omat tiedot / Kortintiedot kohdassa. Saat vahvistuksen sähköpostiin, kun voit tehdä oston verkkokaupassa. 

Jatkossa lataus on heti maksun jälkeen käytettävissäsi, kun olet palannut sivullemme onnistuneen verkkomaksun jälkeen! Vasta paluu kotisivulle suorittaa latauksen. Näet latauksen heti  korttitiedoissa. 

Jos lataus ei näy kulkuavaimellasi, ota yhteys asiakaspalveluumme.

HUOM! Et voi ostaa kk-kortille kertakäyntejä, etkä vaihtaa määräkorttia kk-kortiksi verkkokaupassa. Jos haluat vaihtaa korttisi erilaiseksi, ilmoitathan siitä meille.

PINKOODIN OSTO: Jos sinulla ei ole kulkuavainta, voit ostaa myös pinkoodin kertakäyntiä varten. Maksusta saa tulostettavan kuitin, jossa näkyy pinkoodisi etu- ja päättömerkin kanssa. Näppäile koodin lisäksi myös etu- ja päättömerkki. Pinkoodi on voimassa kolme päivää ostosta.

Jos näppäilyssä tapahtuu virhe, paina * ja # ja syötä koko koodi uudelleen.